Botje Bij en de Gruffalo

10 mei 2017, van 14:30 tot 16:00 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: Gratis

Botje Bij is een schattig robotje en hij moet eerst geprogrammeerd worden om zijn weg te vinden in het bos. Botje Bij gaat op zoek naar de Gruffalo. De Gruffalo? Wat is dat voor beest? Dat weet alleen Muis. Kom je Botje Bij helpen?

Eerst wordt er gezellig naar het verhaal van de Gruffalo geluisterd. Daarna gaan de kinderen aan de slag met het programmeren van Botje Bij. Want hij moet zijn weg vinden in een heel groot bos. Op zoek naar de Gruffalo. Onderweg komt Botje Bij natuurlijk allerlei hindernissen en opdrachten tegen. Botje Bij is een Bee-Bot. Dit is een programmeerbare robot waarmee kinderen zelf een bepaalde route kunnen uitstippelen, instellen en doorlopen.
Tot slot gaat elk kind met het cadeauboekje van de Gruffalo naar huis. Zolang de voorraad strekt. Meld je snel aan want op=op.

Woensdag 10 mei | 14:30 – 16:00 uur |Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum

Het hele jaar door organiseert de Bibliotheek het Kindermedialab vol met leuke activiteiten voor kinderen om nieuwe technieken en media te ontdekken.