E-books downloaden voor je e-reader

19 mei 2017, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Hillegom

Kosten: Gratis (alleen voor leden)

E-books downloaden voor je e-reader - workshop

Lees jij ook graag boeken op je e-reader? De Bibliotheek heeft duizenden e-books en er komen er steeds meer bij. Je kunt ze heel gemakkelijk lenen met je Bibliotheekpas. Maar hoe werkt dat precies? Welke e-books kunnen op je e-reader en welke niet?

Met jouw Bibliotheekpas kun je nu heel gemakkelijk 24/7 gratis e-books lenen. Duizenden e-books zijn al te leen en er komen er elke dag bij. Je mag tien e-books lenen voor steeds drie weken.

Maar hoe werkt dat precies? Hoe moet je een account aanmaken? Welke e-books kunnen op een e-reader en welke niet? Tijdens deze workshop leer je hoe je e-books van de Bibliotheek kunt lenen en op je e-reader kunt zetten. Heb je een laptop en een e-reader? Neem deze mee, dan kan je direct aan de slag.

Meld je snel aan, want er is maar een beperkt aantal plaatsen.

Vrijdag 19 mei | 10:00 – 12:00 uur |  Gratis
de Bibliotheek Hillegom | Alleen voor leden