Oproep voor standhouders Cursusmarkt

Gepubliceerd op: 12 april 2017 16:00

Cursusmarkt

Op zaterdag 2 september vindt de jaarlijkse Cursusmarkt plaats. Ben je een aanbieder van een opleiding, cursus of workshop? Meld je dan aan voor een kraam en/of kom een proefles geven.

Op zaterdag 2 september, van 10:00 – 16:00 uur, vindt ook dit jaar de Cursusmarkt plaats in en om de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem. De voorgaande edities waren een groot succes. Ca. 1000 mensen bezochten de markt om zich te oriënteren op het aanbod of zich in te schrijven voor een van de cursussen. Van sport, creatief en talen tot kunst en gezondheid, voor beginners en gevorderden. De markt wordt gehouden op het sfeervolle buitenplein van de Bibliotheek Haarlem Centrum en in de prachtige Doelenzaal.

De Bibliotheek streeft ernaar een zo breed mogelijk aanbod te presenteren. Ben je enthousiast over de cursus, opleiding of workshop die jij of je organisatie geeft? Dan biedt de Cursusmarkt je de gelegenheid deze onder de aandacht te brengen van een groot publiek.

Kraam huren
Er zijn max. 50 kramen beschikbaar. Deze staan op het buitenplein en in de Doelenzaal van de Bibliotheek.
De deelnamekosten zijn € 75,- (incl. kraam, elektra en promotie door de Bibliotheek).

Proefles verzorgen
Wil je een proefles geven? Ook dat kan! Huur je een kraam, dan betaal je niets voor het huren van een ruimte voor maximaal 45 minuten om je proefles te geven. De reguliere prijs is € 25,-

Aanmelden voor deelname aan de Cursusmarkt kan via het online aanmeldformulier.

Lees eerst de deelnamevoorwaarden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michel Hogerwerf 023 -511 53 00.