Lekker lezen deze zomer!

Gepubliceerd op: 12 juli 2017 13:30

De vakantie staat voor de deur en dat betekent meer tijd en rust om eens lekker te gaan lezen. Natuurlijk doe je dat met de Bibliotheek!

Wat dacht je van het Zomerlezen. Kinderen van 6 t/m 12 jaar gaan lekker lezen en krijgen voor ieder gelezen boek een sticker in hun speciale leespaspoort. Of neem een kijkje in de Vakantiebieb: meer dan 60 mooie e-books te downloaden met de gratis app. En laat je inspireren door de boekentips die we met je delen op Facebook en in onze nieuwsbrieven.

Winactie
Wil jij deze zomer lekker relaxed lezen? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op een fijne hangmat! Hoe werkt het? Leen een biebboek bij jouw Bibliotheek en maak er een foto van*. Bijvoorbeeld in je koffer, in de auto of op je vakantiebestemming. Je kunt deze mailen naar prijsvraag@bibliotheekzuidkennemerland.nl o.v.v. Hangmat. Of plaats de foto op Facebook en tag de Bibliotheek Zuid-Kennemerland in je bericht. Je kunt je foto t/m vrijdag 18 augustus doorsturen. Wie weet ben je de gelukkige winnaar van een van de 10 hangmatten…

Fijne vakantie en veel leesplezier!

*Door deel te nemen aan deze actie geef je toestemming aan de Bibliotheek Zuid-Kennemerland om de ingezonden foto te delen op de website en onze social media. De winnaars worden in week 34 bekendgemaakt.