Annie M.G Schmidt - muziekvoorstelling

22 mei 2019, van 15:00 tot 15:45 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: Gratis

Annie M.G Schmidt - muziekvoorstelling

Ze schreef versjes over avonturen die elk kind wel wil meemaken. De personages komen tot leven in deze muziekvoorstelling van groep 5 van de Koorschool Haarlem.

Een tante en oom in Laren die in een eikenboom wonen met hun kinderen, een leeuw die ontsnapt uit Artis en wordt getemd door de kleine Jan en Stoute Kinderen die niks meer met manieren te maken willen hebben. Je kent ze vast allemaal wel, als je bent opgegroeid met de versjes van Annie M.G Schmidt.
Tijdens de voorstelling zorgt de Koorschool Haarlem ervoor dat de personages tot leven komen. Reserveer gelijk een kaartje. (Ook voor de ouders).

Over Koorschool Haarlem

De Koorschool is een bijzondere basisschool voor jongens en meisjes vanaf groep 5, waar naast de reguliere vakken veel aandacht wordt besteed aan de zang- en muziekopleiding van de leerlingen: stemvorming, solf├Ęge, algemene muziekleer, gregoriaans en repertoirestudie. Iedere leerling bespeelt ook een instrument. Verder behoren tot de muzikale opleiding o.a. het maken van tournees, deelname aan radio- en televisieopnamen en cd-opnamen.

Woensdag 22 mei | 15:00 - 15:45 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum