Bouw maar raak met Minecraft | Vervallen

13 november 2019, van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: Gratis

Bouw maar raak met Minecraft

Experimenteer je graag en houd je van spellen waarbij je moet bouwen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

We beginnen met lege handen, een leeg veld… Maar al snel bouw je de meest wonderlijke gebouwen. In koppels ga je aan de slag met jouw eigen bouwwerk. Wat je precies moet gaan bouwen, blijft nog even een verrassing... Een pretpark misschien? Of een dorp? Of past een kasteel meer bij jou?

Wat is Minecraft?

Minecraft is een spel dat op de computer, Xbox, Playstation of tablet kan worden gespeeld. Creativiteit staat centraal in het spel, want er is geen verhaallijn. Het leuke aan het spel is dat je werkelijk alles kunt bouwen. En bijzonder: álles is vierkant.

Let op! Voor deze workshop is het belangrijk dat je al enige ervaring hebt met het spelen van Minecraft.

Woensdag 13 november | 15:30 – 17:00 uur | Vervallen
de Bibliotheek Haarlem Centrum | voor kinderen van 9 t/m 12 jaar