Breng je kleurplaat tot leven

20 november 2019, van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Bennebroek

Breng je kleurplaat tot leven

Houd je van kleuren? Hoe tof is het wel niet om je eigen kleurplaat tot leven te laten komen? Dat kan tijdens deze workshop!

Blauwe bomen, paarse luchten en onderwaterwerelden in oranje-met-groene-bolletjes? Alles kan! Laat je kleurplaat tot leven komen en speel de spelletjes. Dit doen we met de app Quiver.

Augmented Reality

Na de app nog niet uitgespeeld? Dan kunnen wij je ook laten zien hoe Augmented Reality werkt in een boek! Hier hebben we een speciale app voor, zodat je bijvoorbeeld de dino’s tot leven kunt laten komen. Of een maanvoertuig over het maanoppervlak kunt laten rijden!

Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon binnen lopen.

Woensdag 20 november | 15:00 – 16:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Bennebroek | voor kinderen van 3 t/m 7 jaar

• Caroline Rowlands Jurassic World™

Fallen Kingdom

Reis mee naar Isla Nublar, het eiland waar Jurassic Parc op was gevestigd en ga mee op een missie om de dieren te redden. Via de bijbehorende app kun je dino's tot leven wekken. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 12 jaar.

Non-Fictie

Nederlands, 30 pagina's, Condor, Amsterdam, 2018