Buurtplaats Geld en Ontmoeting

25 augustus 2022, van 14:30 tot 16:15 | Elke week | de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Kosten: Gratis

Buurtplaats Geld en Ontmoeting

Voor alle vragen over lastige brieven, formulieren en geld kun je terecht bij de Buurtplaats in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk! Samen met een kopje koffie of thee denken experts van verschillende organisaties graag en gratis mee.

Iedereen is welkom bij de Buurtplaats. Elke donderdag van 14:30 tot 16:15 uur kun je terecht op het Meemaakpodium van de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Het is laagdrempelig en je kunt je vragen stellen over bijvoorbeeld brieven van de gemeente, energietoeslag of formulieren. Maar ook voor activiteiten in de buurt kun je terecht bij de Buurtplaats!

De Buurtplaats Geld & Ontmoeting is een samenwerking van de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, DOCK Haarlem, Ervaringsdeskundige Armoede en Sociale uitsluiting, Humanitas, BUUV Haarlem, Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving, Afdeling Minima Gemeente Haarlem, SSHO Stichting Somaliƫrs Haarlem en omgeving, Stichting Samen Haarlem, Sociaal Raadslieden en de Sociaal Wijkteams Schalkwijk.

Iedere donderdag | 14:30 tot 16:15 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Kan je niet bij de Buurtplaats terecht? Voor veel praktische vragen, bijvoorbeeld over energietoeslag, kan je ook bij de Formulierenwerkplaats van Dock terecht! Maak nu direct je afspraak online.