Concert met plastic afval

25 november 2021, van 19:30 tot 21:00 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: € 5,00 voor leden, € 7,50 voor niet-leden

Concert met plastic afval

Hoe klinkt een muziekcompositie die is gemaakt met instrumenten van plastic afval? Kom naar het concert ‘Soundtrack of the Plastic Age’ en laat je meevoeren door deze vette beats!

‘Soundtrack of the Plastic Age’ is de bekroning van BEAT Plastic Waste; een project waarin muzikant Rogier de Nijs op artistieke wijze het probleem van plastic afval aan de kaak stelt. Tijdens dit concert hoor je een compositie van ritmische en hypnotiserende geluiden die percussionisten Rogier de Nijs en Sjaak van Dam maken met instrumenten gemaakt uit plastic afval.

Op deze avond kom je ook meer te weten over de laatste wetenschappelijke inzichten over plasticvervuiling. En aan het eind wordt de BEAT van regio Zuid-Kennemerland onthuld; een montage van alle ritmes en geluiden die mensen zelf hebben kunnen insturen voor BEAT Plastic Waste!

Over BEAT Plastic Waste

BEAT Plastic Waste in de Bibliotheek is een project van muzikant Rogier de Nijs in samenwerking met 5 bibliotheken. Tijdens BEAT Plastic Waste zijn er workshops, videopresentaties en optredens.

Donderdag 25 november | 19:30-21:00 uur  | € 5,00 voor leden, €7,50 voor niet-leden
de Bibliotheek Haarlem Centrum | Voor volwassenen