Creatieve boek- en albumpresentatie The Bullfight

24 februari 2024, van 16:00 tot 17:30 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Creatieve boek- en albumpresentatie The Bullfight

Betreed de fascinerende wereld van The Bullfight! In januari 2024 presenteren ze hun nieuwste album “Amen, Demon”, dat verschijnt op cd en vinyl.

Het album is onderdeel van een multimediaal project. Gitarist en toetsenist Thomas van der Vliet brengt namelijk ook zijn debuutroman, "Het Interview," uit, waarbij het album als soundtrack fungeert. De muziek van het album speelt af onder het luisterboek, dat is ingesproken door de winnaar Poelifinario 2022: Alex Roeka. De roman is verfraaid met linosnedes van de Parijse kunstenares Hélène Bautista, die tentoongesteld zullen worden in Donner Rotterdam. Het belooft een creatieve boek- en albumpresentatie te worden, waar livemuziek, poëzie en een luisterboek bij elkaar komen.

Eerdere successen

De zeer getalenteerde groep gooide in 2019 en 2022 hoge ogen met hun crossmediale projecten over Murder Ballads en Spoken Word. De band werkte hiervoor samen met vele kunstenaars en muzikanten (zoals Barry Hay, Spinvis, Henry Rollins, Alex Roeka en David Boulter van Tindersticks).

Mis deze gelegenheid niet om de wereld van The Bullfight te verkennen en dit nieuwe en unieke project te ontdekken. Kom en beleef “Amen, Demon” en “Het Interview” en raak geïnspireerd door de kracht van muziek en literatuur.

Zaterdag 24 februari 2024 | 16:00 tot 17:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum