Cultuurfestival Hillegom

29 september 2018, van 10:00 tot 17:00 | Fioretti College Hillegom

Kosten: Gratis

Cultuurfestival Hillegom

Zaterdag 29 september is de eerste editie van het Cultuurfestival Hillegom. Kom ook een kijkje nemen bij de aftrap van het culturele seizoen.

Ontdek tijdens het Cultuurfestival Hillegom wat Hillegom allemaal aan kunst en cultuur te bieden heeft. Natuurlijk kun je op deze uitmarkt ook zelf aan de slag: er zijn ruim 14 workshops op muzikaal en creatief gebied. Doe mee met een schilderworkshop, geniet van opzwepende muziek of vlijmscherpe comedy en proef van de lekkernijen van de foodtrailers van Koffieheus. Enthousiast geworden door één van de workshops? Bezoek de informatiemarkt en meld je meteen aan voor een cursus.

Programma

Bekijk het volledige programma van het Cultuurfestival Hillegom op www.cultuurfestivalhillegom.nl en volg voor het laatste nieuws de Facebookpagina.

Aan het Cultuurfestival Hillegom, een initiatief van de Bibliotheek Hillegom en de Hillegomse Muziekschool, verlenen vele kunst- en cultuurorganisaties in Hillegom hun medewerking. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Hillegom en Fonds 1818.

Zaterdag 29 september | 10:00 – 17:00 uur | Gratis
Fioretti College Hillegom