Dieuwertje Blok leest voor: Krabbetje Kor wil rechtdoor

29 september 2021, van 15:00 tot 16:30 | de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Kosten: Gratis

Dieuwertje Blok leest voor: Krabbetje Kor wil rechtdoor

Op woensdag 29 september, in de Week tegen Pesten, gaat niemand minder dan Dieuwertje Blok voorlezen uit het boek 'Krabbetje Kor wil rechtdoor'.

Kim Aukema

Krabbetje Kor gaat over pesten, buitensluiten, anders zijn, opkomen voor elkaar en het weer goed maken. Het boek is bedacht en geïllustreerd door Sta Sterk-trainer en ervaringsdeskundige pesten Kim Aukema.

Samen tot ideeën komen

In het boek staan oplossingsgerichte vragen die we tijdens het voorlezen met de kinderen in het publiek gaan beantwoorden. Zo komen we samen tot ideeën en mogelijkheden om beter om te gaan met vervelend pest-gedrag.

Knutselen

Na het voorlezen zal Kim met de kinderen een kaart met helpende gedachtes en pep-zinnen gaan knutselen om het zelfvertrouwen te vergroten. Want, hoe je tegen jezelf praat en hoe je over jezelf denkt, bepaalt ook hoe je je voelt en hoe je doet. Op naar een portie positiviteit! Ook kan iedereen met vragen over pesten deze middag bij Kim terecht.

Dus kom je ook gezellig luisteren, meepraten en knutselen in de mooie Bibliotheek Schalkwijk? Meld je dan nu gratis aan via onderstaande knop.

LET OP Wegens de coronamaatregelen hebben we helaas voor de ouders geen plek om de voorleesactiviteit bij te wonen. We hebben op de vide van het Meemaakpodium ruimte beschikbaar voor 14 personen om te gaan zitten met koffie en thee.

Woensdag 29 september | 15.00 – 16.30 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Meemaak-podium) | Vanaf 7 jaar