Spreekuur Digitaal Sterk!

10 mei 2022, 13:30 t/m 20 september 2022, 16:30 | de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

digitaal sterk in Haarlem Noord

Een smartphone, tablet of computer kan ingewikkeld zijn. Er zitten veel knoppen en functies op. Hoe leer je die allemaal gebruiken? Een vrijwilliger van het Digitaal Sterk!-centrum legt het je graag uit.

Spreekuren in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Misschien heb je al een tijdje een computer, tablet of smartphone en kun je er al aardig mee overweg. Maar het kan ook zijn dat je zo'n apparaat nog maar net in huis hebt. Of je nu gevorderd of beginner bent: iedereen kan wel eens vastlopen bij het gebruik van deze apparaten. En ook bij e-mailen, internetten of whatsappen komt heel wat kijken. Hoe fijn is het dan om persoonlijke hulp te krijgen? Dat kan in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Onze vrijwilligers helpen je graag verder!

Spreekuren online

Misschien heb je al een tijdje een computer, tablet of smartphone en kun je er al aardig mee overweg. Maar het kan ook zijn dat je zo'n apparaat nog maar net in huis hebt. Of je nu gevorderd of beginner bent: iedereen kan wel eens vastlopen bij het gebruik van deze apparaten. En ook bij e-mailen, internetten of whatsappen komt heel wat kijken. Hoe fijn is het dan om persoonlijke hulp te krijgen? In verband met de coronamaatregelen gaat het fysieke spreekuur tijdelijk niet door. Je kunt wel online een afspraak maken.

Waar & wanneer?

Iedere dinsdag | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk | 023-5115300 (bel altijd eerst voor een afspraak of vul het formulier in)