Spreekuur Digitaal Sterk!

11 augustus 2022, van 13:30 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

digitaal sterk in Haarlem Noord

Woon je in Haarlem en kun je hulp gebruiken bij jouw computer, tablet of smartphone? Maak dan een afspraak om langs te komen in een Digitaal Sterk!-centrum. De vrijwilligers van Digitaal Sterk! in Haarlem helpen je daar verder.

Spreekuren in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Misschien heb je al een tijdje een computer, tablet of smartphone en kun je er al aardig mee overweg. Maar het kan ook zijn dat je zo'n apparaat nog maar net in huis hebt. Of je nu gevorderd of beginner bent: iedereen kan wel eens vastlopen bij het gebruik van deze apparaten. En ook bij e-mailen, internetten of whatsappen komt heel wat kijken. Hoe fijn is het dan om persoonlijke hulp te krijgen? Dat kan in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Onze vrijwilligers helpen je graag verder!

Spreekuren online

Misschien heb je al een tijdje een computer, tablet of smartphone en kun je er al aardig mee overweg. Maar het kan ook zijn dat je zo'n apparaat nog maar net in huis hebt. Of je nu gevorderd of beginner bent: iedereen kan wel eens vastlopen bij het gebruik van deze apparaten. En ook bij e-mailen, internetten of whatsappen komt heel wat kijken. Hoe fijn is het dan om persoonlijke hulp te krijgen? In verband met de coronamaatregelen gaat het fysieke spreekuur tijdelijk niet door. Je kunt wel online een afspraak maken.

Waar & wanneer?

Iedere donderdag | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk | 023-5115300 (bel altijd eerst voor een afspraak of vul het formulier in)