Een feestje met voorlezen en cakejes | Uitverkocht

4 februari 2023, van 11:30 tot 12:15 | de Bibliotheek Zandvoort

Kosten: Gratis

Een feestje met voorlezen en cakejes

Op de laatste dag van De Nationale Voorleesdagen wordt er voorgelezen uit Maximiliaan Modderman geeft een feestje. De ochtend wordt extra feestelijk, want we gaan cakejes versieren. Kom je ook naar dit feestje in de Bibliotheek Zandvoort?

Het Prentenboek van het Jaar is Maximiliaan Modderman geeft een feestje. En bij een feestje hoort natuurlijk taart. Op de laatste dag van de Nationale Voorleesdagen gaan we dat verzorgen in Zandvoort, want naast voorlezen gaan we cakejes versieren!

Kom jij van voorlezen een feestje maken? Reserveer dan snel je kaarten. Let op: ouders moeten ook een kaart reserveren.

Zaterdag 4 februari | 11:30 – 12:15 uur | Gratis | voor kinderen van 2 tot 6 jaar
de Bibliotheek Zandvoort

Bestel je kaartje