Expositie: street art en de Balkan

2 juli 2019 t/m 25 augustus 2019 | de Bibliotheek Haarlem Noord

Expositie: street art over de Balkan

De Haarlemse kunstenaar PdeG exposeert zijn mooiste werk uit 2018 in de Bibliotheek Haarlem Noord.

De kunstwerken die PdeG laat zien, zijn voornamelijk gemaakt met spuitbussen. Alle werken zijn een klein deel van de Balkan. Toen Paul (PdeG) een rondreis met zijn camper maakte door het voormalig Joegoslavië, was hij zo onder de indruk. Van de gehavende verlaten gebouwen, tot de vervallen auto’s. Alles heeft hij geprobeerd samen te voegen in een complete collectie. Ben je nieuwsgierig naar zijn kijk op de Balkan, de oude Joegoslavische auto’s of street art? Neem dan zeker een kijkje bij de expositie in de Bibliotheek Haarlem Noord.

Over PdeG

“Ik ben Paul de Groot, Haarlemse graffiti- en stencil artiest. Onder mijn alias PdeG werk ik dan ook voornamelijk met spuitbussen. Normaal gesproken beschilder ik muren, maar af en toe maak ik een uitstap naar canvas. Dit keer daagde ik mijzelf uit met het schilderen van een volledige collectie.”

Meer werk van Paul zien? Dat kan op zijn Instagram.

2 juli t/m 25 augustus | tijdens openingstijden | gratis
de Bibliotheek Haarlem Noord