Fantasy World bij expositie Hillegom

1 mei 2022 t/m 5 juli 2022 | Bibliotheek Hillegom

Kosten: Gratis

Iedere twee maanden kun je in Hillegom genieten van een expositie vanuit het KunstenaarsCollectief. Tot en met 5 juli bewonder je de unieke tekeningen van Ben van Eijk. Hij geeft op zijn tekeningen post apocalyptische fantasiewerelden weer.

De tekeningen geven de fantasiewereld weer die hij beschrijft in zijn eerste boek “Fallen World” en in het vervolg erop “The Unclosed Portal”. Deze werelden hebben een raar wetenschappelijk magisch systeem en deze bizarre situaties zijn prachtig weergegeven op de tekeningen. Een schrijver die zijn gedachten ook nog eens heel accuraat kan tekenen, is erg bijzonder. Zijn tekeningen, een deel in zwart/wit en een deel in kleur, geven een mooi inzicht in zijn unieke vorm van creativiteit.

Over KuCo

Iedereen die trots is op wat hij of zij maakt en dat graag wil laten zien, is van harte welkom om zich aan te sluiten bij KunstenaarsCollectief KuCo. Het maakt niet uit of je pas je creativiteit hebt ontdekt of een professioneel kunstenaar bent. Zolang je je maar kunt vinden in de doelstellingen van KuCo. Alle vormen van kunst zijn welkom. KuCo bestaat sinds 2009 en heeft als doel om samen kunst te promoten. Dit wordt gedaan met een gezamenlijke website, door samen te exposeren, op (kunst)markten te staan, demonstraties en workshops te geven.

Tot en met 5 juli | Bibliotheek Hillegom | Gratis