Geef het rupsje-dat-alles-lust te eten

31 oktober 2018, van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Heemstede

Geef het rupsje-dat-alles-lust te eten

Luister mee naar het verhaal over Rupsje Nooitgenoeg. Daarna ga je zelf aan de slag om een robotrups naar lekkere hapjes te laten zoeken.

Je krijgt nooit genoeg van Rupsje Nooitgenoeg! Tijdens deze middag lezen we samen het wereldberoemde verhaal van het rupsje dat zich door meloenen, taarten en worstjes eet en zich ontpopt tot een prachtige vlinder.
Na het voorlezen ga je zelf aan de slag met robotrups Co. Hij heeft razende honger, maar heeft wel wat hulp van jou nodig. Help jij Co te programmeren? Je kunt gewoon binnenlopen.

Programmeren

Kinderen zijn nieuwsgierig en onderzoeken graag. Het hele jaar door organiseert de Bibliotheek activiteiten waar kinderen spelenderwijs kennis maken met nieuwe technieken, software en de beginselen van programmeren (één van de 21e-eeuwse vaardigheden).
Dit programma is gratis, voor kinderen vanaf 4 jaar en op inloop.

Woensdag 31 oktober | 15:00 – 16:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Heemstede