Gluren bij de Buren in Bloemendaal

3 juli 2022, van 13:45 tot 17:30 | de Bibliotheek Bloemendaal

Gluren bij de Buren in Haarlem Schalkwijk

Het is weer tijd voor Gluren bij de Buren! Diverse huiskamers en tuinen worden omgetoverd tot intieme podia waar diverse artiesten en kunstenaars hun talenten kunnen laten zien.

Cedric Vermue

In de Bibliotheek Bloemendaal stellen wij ook de ruimte ter beschikking. Hier zal componist en producer Cedric Vermue om 14:30, 16:00 en 17:30 uur te bewonderen zijn met prachtige instrumentale werken die je mee zullen nemen naar een andere wereld.

Yara Workel

De vijftien jarige Yara Workel heeft een boek geschreven, genaamd Categorie 7. Yara woont in Bloemendaal en vindt schrijven geweldig. Ze zal wat gaan vertellen over haar boek, over het schrijfproces en over haarzelf. Daarnaast is er natuurlijk de gelegenheid om vragen te stellen en zal Yara nog een stukje voorlezen.

Tijden

13:45 Yara Workel