Gluren bij de Buren in Haarlem Schalkwijk

3 juli 2022, van 19:00 tot 22:00 | de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Kosten: Gratis

Gluren bij de Buren in Haarlem Schalkwijk

Het is weer tijd voor Gluren bij de Buren! Diverse huiskamers en tuinen worden omgetoverd tot intieme podia waar diverse artiesten en kunstenaars hun talenten kunnen laten zien.

In de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk stellen wij ook de ruimte ter beschikking. Deze avond staat volledig in het teken van hiphop. Zet je schrap voor tekstuele hoogstandjes en opzwepende beats van de raptalenten van de hiphopcommunity Woord voor Woord. Hier zullen alle talenten die meedoen met het project hun zelf gemaakte nummers aan elkaar en het publiek van Haarlem kunnen laten horen en zien.

Wat is Woord voor Woord?

Woord voor Woord is een talentontwikkelingsprogramma voor iedereen die creatief bezig wil zijn op het gebied van hiphop. Zij bieden jongeren een kans om hun muzikale talent te ontwikkelen en naar buiten te brengen. Elkaar te ontmoeten en kennis op te doen bij workshops van professionals uit de muziekindustrie. Het programma is al 2 jaar succesvol bij jongerencentrum Flinty’s. Het gaat zelfs zo goed, dat ze momenteel bezig zijn met het bouwen en vormgeven van een tweede locatie en muziekstudio in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk.

Zondag 3 juli | 19:00 – 22:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk