Voorlezen met Koos de koala!

18 september 2021, van 10:00 tot 13:00 | de Bibliotheek Centrum

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Plastic of het klein insectenboek

Ga jij op Clean Up Day met Koos de koala mee op avontuur voor een groene aarde? Kom ook luisteren naar een leuk verhaal.

Hoog in het dierenbos woont Koos met zijn vriendjes. Koos heeft een rustig leven in zijn mooie boom. Maar op een dag verschijnen er gele monsters (bulldozers) die zijn huis vernielen. Koos moet op zoek naar een nieuwe plek om te wonen voor hem en zijn vriendjes. Helpen jullie hem een nieuw huis te vinden?

Kom luisteren en zingen

Kom luisteren naar dit leuke en spannende verhaal van Koos de koala en zing mee met leuke liedjes over de natuur. Door het interactieve verhaal leren kinderen dat ze meer kunnen doen voor de aarde dan ze misschien denken. Het is niet alleen leuk en spannend, maar ook leerzaam voor jong en oud. En Koos is natuurlijk ook gewoon een vrolijke en gezellige koala met een gele tuinbroek die je graag wilt leren kennen.

Zaterdag 18 september | Gratis | de Bibliotheek Haarlem Centrum | Voor kinderen vanaf 3 jaar

  • 10:00 uur (ronde 1)
  • 11:00 uur (ronde 2)
  • 12:00 uur (ronde 3)

Aanmelden

We vinden het super leuk als je komt! Ook papa’s, mama’s, opa’s en oma’s zijn welkom. Meld je wel vooraf aan voor één van de voorleessessies.

Aanmelden

Op 18 september 2021 is het World Clean Up Day, een wereldwijde opruimactie. In ruim 180 landen wordt deze dag zoveel mogelijk zwerfafval opgeruimd. Ook Haarlem sluit aan bij dit initiatief. Tijdens deze interactieve dag worden er door de hele stad workshops, cleanups, presentaties, kinderactiviteiten en een live talkshow georganiseerd. Meer informatie.