De Bibliotheek presenteert: Helden & Hordes Podcast

7 juli 2020, van 20:00 tot 21:00 | Je eigen computer!

Kosten: Gratis

De Bibliotheek presenteert: Helden & Hordes Podcast

… met Patrick Kicken! Voormalig radio-dj van o.a 3FM en Radio Veronica. Na een periode van ongekende populariteit ging het helemaal mis voor Patrick en kreeg hij een burn-out. Eddie Boom gaat met hem in gesprek.

Om er weer bovenop te komen dompelde hij zich onder in de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Hij ging in gesprek met diverse goeroes op dit gebied en daar zijn twee succesvolle podcasts uit voortgekomen: ‘Leven zonder Stress’ en ‘Praten over Bewustzijn’ dat hij samen presenteert met filosoof Paul Smit. Ook bracht hij het boek ‘Leven Zonder Stress’ uit, een zoektocht naar antwoorden op thema’s als geluk, liefde, zelfvertrouwen, geld, angst, stress en rust. Daarnaast bracht hij het boek ‘Praten over bewustzijn’ samen met Paul Smit uit. Een schriftelijke neerslag van radiogesprekken tussen een discjockey bij Veronica en een cabaretier die zich hebben gevonden in het besef van het eenheidsbewustzijn en de gevolgen ervan voor de moderne mens.

In samenwerking met de Pletterij

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland en de Pletterij slaan de handen ineen voor een zomerprogramma waarin creatieve Haarlemmers centraal staan. De Helden en Hordes Podcast is onderdeel van het Bibliotheekcollege, een estafetteprogramma waar diverse podcastmakers in gesprek gaan over zwarte gaten in het heelal tot zwarte gaatjes in je tanden, en alles wat daar tussen in zit.

Dinsdag 7 juli | 20:00 - 21:00 uur | Gratis
Plaats: je eigen computer!

Plekje in de zaal? Reserveer dan je gratis ticket hier. 


Dit evenement is live te volgen via YouTube en Facebook.

Praten over bewustzijn

Patrick Kicken; Paul Smit

Schriftelijke neerslag van radiogesprekken tussen een discjockey bij Veronica en een cabaretier die zich hebben gevonden in het besef van het eenheidsbewustzijn en de gevolgen ervan voor de moderne mens.

Bekijk dit boek