Workshop: Help je kind met faalangst

10 oktober 2022, van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek Hillegom

Workshop: Help je kind met faalangst

Faalangst is in de maatschappij nog steeds een lastig fenomeen. Maar wat als jouw kind last van faalangst heeft? In deze workshop worden handvatten geboden aan ouders hoe ze de faalangst van hun kind kunnen begeleiden.

Tijdens de workshop in de Bibliotheek Hillegom maken ouders en belangstellenden op een laagdrempelige manier kennis met de F-art methode. Door deze methode toe te passen in je levensstijl kun je faalangst voorkomen of verminderen. De professionals denken graag mee met de ouders en helpen om in hun situatie stappen te zetten. Geïnteresseerd? Meld je nu gratis aan!

De sprekers

Krista van Hoekelen is kinder- leer- en opvoedcoach. Sandra Keizer is Vaktherapeut Beeldende Therapie Antroposofisch georiënteerd. Samen zijn zij experts op het gebied van faalangst en ontwikkelaars van de F-art methode. De maatschappij vindt faalangst nog een lastig fenomeen, aangezien het niet lijkt te passen bij de resultaatgerichte maatschappij. We zeggen al snel dat er iets mis is met het kind, maar is dat wel zo? Het zit bij ouders en in de maatschappij ook ingebakken. Krista en Sandra willen graag iedereen kennis laten maken met hun methode, zodat vele kinderen thuis al geholpen kunnen worden door hun eigen ouders!

Maandag 10 oktober | 19:30 – 21:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Hillegom