Hoe bouw je een hunebed?

24 februari 2019, van 16:00 tot 17:30 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: € 5,- / € 10,- (niet-leden)

Hoe bouw je een hunebed? Zinnen op Zondag met Martijn Aslander

Een hunebed bouwen met de hand? Wie bedenkt het? Martijn Aslander. Wie doet het? Martijn Aslander! Samen met 14.000 helpende handen.

In 2000 besloot Martijn Aslander, professioneel lifehacker, zichzelf uit de dagen: hij bouwde een hunebed. Ja, een echte! En dat in 16 dagen tijd. Met een hoop helpende handen (14.000 om precies te zijn) en ondanks vele tegenslagen kreeg hij het voor elkaar. De grootste hunebed ter wereld! Zeventien jaar later besefte Martijn pas hoe bepalend dat is geweest voor zijn leven. Hoe het zijn kijk op het leven en ideeën veranderde.

Tegenslag

Zit jij ook wel eens helemaal vast in een ogenschijnlijk onmogelijk project? Tijdens Zinnen op zondag vertelt Martijn Aslander hoe hij met tegenslagen omgaat. Nu en tijdens het hunebedproject. Hoe je vrienden wordt met de beren op de weg of hoe je ze in ieder geval te slim af kunt zijn. Zijn inzichten en ervaringen verwerkte hij in het boek Hoe bouw je een hunebed?

Martijn Aslander is stand-upfilosoof, boardroom sparring partner en auteur. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta. Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met humor en harstocht de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

De Vries Van Stockum verzorgt de boekverkoop tijdens Zinnen op Zondag.

Zinnen op Zondag

Logo Boekhandel De Vries Van Stockum

In samenwerking met diverse boekhandels geeft de Bibliotheek Zuid-Kennemerland elke maand het boek een podium in de Doelenzaal van de Bibliotheek Haarlem Centrum. Van filosofie tot straattaal. Van gevestigd tot net bevestigd. ‘Zinnen op Zondag’ staat garant voor een zinnenprikkelende portie aan literatuur. Deze editie van Zinnen op Zondag wordt georganiseerd in samenwerking met boekhandel De Vries Van Stockum.

Zondag 24 februari | 16.00 uur – 17.30 uur | 5,- / 10,- (niet-leden)
de Bibliotheek Haarlem Centrum