Hoe maak je je eigen vlog?

11 oktober 2019, van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Bloemendaal

Hoe maak je je eigen vlog?

Wie kent ze niet, Dylan Haegens, Enzo Knol, Meisje Djamillia… allemaal vloggers die ontzettend populair zijn. Zou jij ook wel willen vloggen? Kom dan naar deze workshop, wij leren je de beginselen!

Hoe leuk is het om tijdens je vakantie je eigen reisvlog te maken? Of een gewone vlog natuurlijk! Maar hoe doen de échte vloggers dit? Waar letten zij op? Elke vlogger heeft zijn eigen manier van filmen, en zijn eigen manier van de vlog in elkaar zetten.

Wat leer je tijdens de workshop?

Tijdens deze workshop gaat een filmcoach samen met jou aan de slag! Eerst krijg je een introductie over het vloggen zelf, en hoe je een video maakt, ga je zelf aan de slag! Eerst bedenk je een onderwerp, daarna ga je dit filmen! Na het filmen zet je de video in elkaar door het te gaan monteren. Daarna gaan we de video’s natuurlijk bekijken. Word jij dé nieuwe vlogger van Nederland?

Vrijdag 11 oktober | 15:30 – 17:00 uur | Gratis
De Bibliotheek Bloemendaal | Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar