Informatiebijeenkomst Hulp bij belastingaangifte

1 maart 2019, van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Zandvoort

Informatiebijeenkomst Hulp bij belastingaangifte

Waar moet je op letten bij het invullen van de belastingaangifte en welke aftrekposten zijn er allemaal? Kom naar de informatiebijeenkomst.

Ben je verplicht om aangifte inkomstenbelasting te doen, welke gegevens heb je nodig en waar moet je allemaal op letten bij het invullen? Het komt allemaal aan bod tijdens de gratis informatiebijeenkomst over de IB-aangifte. Als je inkomen of persoonlijke situatie is veranderd, kan dat ook gevolgen hebben voor de belasting die je moet betalen of terugkrijgt.

Tips en hulp

In de informatiebijeenkomst vertellen we je over de veranderingen in wet- en regelgeving. Verder krijg je tips en kun je vragen over de belastingaangifte stellen aan de sociaal raadslieden van DOCK Haarlem. Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte? Meld je dan gauw aan.

Voorwaarden

Deze informatiebijeenkomst is vooral bedoeld voor mensen met een laag of minimuminkomen en geen of weinig vermogen. Ben je zelfstandige of zzp'er of heb je zeer specifieke fiscale vragen, neem dan contact op met een belastingconsulent.

Vrijdag 1 maart | 13:30 - 15:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Zandvoort