Interactief klimaatdebat

11 juli 2019, van 09:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: Gratis

Interactief klimaatdebat

Ben je een scepticus, een twijfelaar, iemand die tegen de kosten opziet of een klimaatdrammer? Kom naar het klimaatdebat en wie weet verandert jouw kijk op de klimaatverandering.

Johan Sliggers, voormalig Themacoördinator Verzuring en Grootschalige Luchtverontreiniging bij het ministerie van Milieu, gaat deze avond in debat met jou over klimaatverandering. Hij vindt het onbegrijpelijk dat de aanpak van klimaatverandering politiek ‘links of rechts geframed’ wordt. Is klimaatverandering een probleem? Moeten we daar iets aan doen? Hoe dan? Fossiele bandstoffen de wereld uit? Waarom niet? Waarom wel? Deze vragen staan centraal in het debat dat gevoerd gaat worden met jouw input! Omdat het debat interactief is, is het handig als je een smartphone (of tablet) meeneemt.

Over Johan Sliggers

Johan Sliggers heeft 33 jaar voor het milieuministerie gewerkt in verschillende functies. Bijna 20 jaar daarvan was hij Themacoördinator Verzuring en Grootschalige luchtverontreiniging en onderhandelaar voor Nederland in Genève (UN) en Brussel (EU). Vanaf 2005 tot juli 2018 was hij vaste columnist van het tijdschrift Milieu van de Vereniging voor Milieuprofessionals.

Donderdag 11 juli | 20:00 - 21:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum