Kies je cursus op de Cursusmarkt

1 september 2018, van 10:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: Gratis

Cursusmarkt

Zin om iets nieuws te leren? Op de Cursusmarkt presenteren diverse organisaties hun aanbod voor het nieuwe seizoen. Je kunt ook proeflessen volgen en er zijn allerlei leuke aanbiedingen.

Zoek je een interessante cursus voor het nieuwe seizoen?

Kom dan naar de Cursusmarkt op het sfeervolle buitenplein en in de prachtige Doelenzaal van de Bibliotheek. Laat je informeren door een groot aantal aanbieders van cursussen, workshops en opleidingen. Van taal tot creatief, van sport tot spiritueel. Wil je beter leren slapen, gaan dansen of een computercursus volgen? Er is altijd een cursus te vinden die bij jou past! Wil je een proefles volgen? Ook dat kan, want veel cursusaanbieders bieden vandaag een gratis proefles aan. Alle standhouders staan hieronder bij elkaar in een overzicht. Wil je profiteren van eenmalige aanbiedingen van de standhouders? We hebben de aanbiedingen alvast op een rijtje gezet.

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland: voor een leven lang leren!

Zaterdag 1 september 2018 | 10:00 - 16:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum

Het stallen van fietsen op het plein van de Bibliotheek is deze dag niet mogelijk. Maak gebruik van het OV, of stal je fiets in de gratis fietsenstalling op de Botermarkt.