Landelijk webinar ‘Kom in beweging met media’

28 maart 2023, van 20:00 tot 21:00 | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vader met kind achter de laptop

Het thema van de Media Ukkie Dagen 2023 is ‘Balans: Bewegen met media’. Tijdens Het online webinar op 28 maart helpt Denise Bontje jou met nadenken over de plek die media heeft in het leven van jouw (klein)-kind.

Op 24 maart 2023 starten de jaarlijkse Media Ukkie Dagen met het thema 'Balans'. Een week lang aandacht voor media en jonge kinderen. Is er sprake van balans en wat zou het ideale evenwicht zijn voor kinderen? Je krijgt tips om meer balans aan te brengen en je ziet welke media kinderen juist in beweging zetten, of wat je kunt doen om ze te bewegen. Naast concrete tips wordt een spiegel voorgehouden, want hoe zit het met het voorbeeld dat zij zelf geven? Is er sprake van balans, of willen zij ook iets veranderen?

Gratis deelname

Meld je gratis aan voor het webinar op dinsdag 28 maart. We duiken samen met Denise Bontje van Mediasmarties in het leven van jonge kinderen. Wat heeft een jong kind nodig? Hoe zorg je voor balans en voor voldoende beweging? Om je op weg te helpen, krijg je ook nog de Mediatips voor thuis mee, vol verhalen om aan de slag te gaan samen met je (klein)kind.

Dinsdag 28 maart | 20.00 – 21.00 | Gratis | Online
Voor (groot)ouders van kinderen van 0 tot 6 jaar

Meld je aan!