Literaire concerten: editie Haarlem Centrum

12 juni 2022, van 15:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: € 5,- leden, € 7,50 niet-leden

Literaire concerten: De teksten van Oliver Reps

Tineke de Jong en Tinta von Altenstadt zetten een muzikaal kader voor literaire teksten. Acteur Sander Commandeur leest de teksten, afkomstig uit het werk van bekende schrijvers. Beleef het literaire concert op zondag 12 juni in de Bibliotheek Haarlem Centrum.

Tijdens Literaire concerten kiest een schrijver teksten uit eigen werk en werk van collega’s. Een acteur leest de teksten voor en wordt daarbij muzikaal begeleid. Tijdens het concert worden op viool stukken gespeeld van Sergei Prokofiev, Elliot Smith en Luciano Berio.

De keuze van de schrijver – Mano Bouzamour

Ieder literair concert worden de teksten uitgekozen door een andere schrijver. De schrijver die ditmaal de teksten heeft uitgekozen, Mano Bouzamour, is bekend van het boek de belofte van Pisa. Deze roman, gebaseerd op zijn eigen leven, was dé schelmenroman van 2014. Hij koos naast teksten uit zijn eigen werk, ook uit werk van Robert Vuijsje. Vuijsje is bekend van 'Alleen maar nette mensen'.

Norma Fonds

Dit concert is mogelijk gemaakt door een bijdrage van het NORMA fonds. Op 18 juni is er nog een literair concert in onze vestiging van Heemstede.

12 juni | 15:00 tot 17:00 uur | € 5,- leden, € 7,50 niet-leden
de Bibliotheek Haarlem Centrum