Maak je eigen animatiefilm

31 oktober 2018, van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Heemstede

Kosten: Gratis | VOL

Maak je eigen animatiefilm

Kan je geen genoeg krijgen van animatiefilms? Filmcoach Freek Commandeur leert je een animatiefilm te maken met een iPad.

Een stop-motion animatiefilm maak je door een heleboel foto’s te maken. Deze plak je aan elkaar tot het een kort filmpje wordt. Maar je maakt natuurlijk niet zomaar foto’s! Eerst bedenk je een actie om te filmen.

In de Kinderboekenweek ga je bijvoorbeeld een verhaal over vriendschap bedenken. ‘Vrienden en vriendschap’ is namelijk het thema van de Kinderboekenweek 2018.
Met allerlei materialen zoals klei, lego, maar ook met stiften en papier maak je een verhaal. Tot slot heb je een superspannende, grappige of heel mooie animatiefilm gemaakt.
Het resultaat van jouw stop-motion animatiefilm krijg je natuurlijk mee naar huis. Kom ook en wie weet begint jouw filmcarrière bij de Bibliotheek!

Woensdag 31 oktober | 15:30-17:00 uur | Gratis / € 2,50 (niet-leden)
de Bibliotheek Heemstede

Er zijn geen kaarten meer beschikbaar.