Maarten Bogaers zingt ongehoorde liedjes

22 februari 2020, van 12:00 tot 13:00 | de Bibliotheek Bloemendaal

Maarten Bogaers zingt ongehoorde liedjes

In juli 2019 debuteerde Maarten Bogaers met zijn bundel ‘ongehoorde liedjes’. Een samenvattend relaas van het leven van deze songwriter.

Liedteksten over vroeger, later en vriendschap. Geldgebrek, bier, blues, geluk en de liefde. Alleen en samen, alles of niets.

Ruim een jaar heeft Bogaers besteed, tijdens zijn dagelijkse treinreis van Overveen naar Amsterdam, aan het vastleggen van zijn nummers in zijn iPhone. Dit vormde uiteindelijk de basis van de bundel met liedjes. En wil je deze liedjes nou horen? Dat kan! Je kunt gewoon binnen lopen.

Als je ze leest voelen ze als biografische gedichten zonder platheid of “dit heb ik eerder gehoord"

— Metro

Over Maarten Bogaers

Maarten Bogaers werd in 1966 geboren in Zoetermeer (Zuid-Holland). Vanaf zijn elfde speelde hij gitaar en vanaf zijn zestiende schreef hij teksten. Hij speelde, in verschillende formaties, voornamelijk zijn Nederlandstalig repertoire. Met de bundel Ongehoorde liedjes, waarin een selectie is opgenomen van zijn beste nummers, maakt Bogaers zijn debuut.

zaterdag 22 februari | 12:00 - 13:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Bloemendaal