Mamacafé

5 september 2018, van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Haarlem Noord

Kosten: Gratis

Mamacafé

Wat was het fijn, die zomer! Misschien ben je intussen toch toe aan wat meer ritme. Bij het Mamacafé hoor je hoe je dat voor elkaar krijgt.

Jeugdgezondheidszorg Kennemerland

Door het lekkere weer en de lange dagen laat je het dagritme van je kindje(s) in de zomer vaak een beetje los. Het maakt niet zo veel uit als je kleintje eens een slaapje overslaat of ’s avonds wat later naar bed gaat. Om dan na de vakantie je ritme weer te vinden, kan best lastig zijn. Daisy Kraetzer-Hooft (jeugdverpleegkundige bij JGZ) en Leentje Bedaux (gezinscoach bij CJG) vertellen tijdens het Mamacafé hoe je na de zomer het ‘gewone’ leven met je gezin weer oppakt.

Elke eerste woensdag van de maand ben je in de Bibliotheek Haarlem Noord van harte welkom bij het Mamacafé: dé ontmoetingsplek voor (aanstaande) moeders en vaders van jonge kinderen. Loop gewoon binnen – aanmelden is niet nodig – en neem je baby of peuter gezellig mee.
Het Mamacafé wordt georganiseerd in samenwerking met het Jeugdgezondheidscentrum Kennemerland en het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Centrum voor Jeugd en Gezin

Tijdens het Mamacafé spreken we elkaar onder het genot van een kop koffie over onze kinderen, opvoeden en hoe je werk en kinderen combineert. Ook wisselen we tips uit, bijvoorbeeld over leuke kinderboeken. Soms staat de ochtend helemaal in het teken van een bepaald thema.

Woensdag 5 september | 10:00 – 11:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Noord