BiebBouwers Minecraftchallenge #12: Bouw een kasteel voor Harry Potter!

26 april 2021 t/m 24 mei 2021

Kosten: Gratis

Minecraftchallenge: Biebbouwers

We hebben een primeur, een nieuwtje van magische proporties: in Nederland komt een vestiging van Zweinstein! Het wordt de enige echte Nederlandse Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.

Natuurlijk moet die school ook in een betoverd kasteel komen. Directeur van deze nieuwe hogeschool wordt de wereldberoemde Tovenaar Harrie Snotter. Hij is niet de meest handige magicus, want wat hij ook probeert, er komt niks bruikbaars uit zijn toverstok. Hij kan dus wel wat hulp gebruiken...

Wat is de opdracht?

Help jij mee om een betoverend kasteel in Minecraft te bouwen? Eentje met magische kamers, doorkijkspiegels, verdwaalgangen en… Leef je uit, want als je kan toveren, kan alles! En je kunt er nog een prijs mee winnen ook. Ben je tussen de 9 en 14 jaar? Doe dan mee aan deze wedstrijd!

De wedstrijd

Ben je klaar met bouwen, stuur dan screenshots of een filmpje op van jouw bouwwerk via deze email naar ons toe. Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraftexperts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar wint een geweldig Minecraft-bordspel, het boek De Ickabog van J.K. Rowling en het enige echte BiebBouwers-shirt!

Meedoen kan tot en met 24 mei 2021.