BiebBouwers Minecraftchallenge #14: Zomerchallenge

13 juli 2021 t/m 15 augustus 2021

Kosten: Gratis

Minecraftchallenge: Biebbouwers

Heb je ook zo’n zin om weer op reis te gaan? Ga dan met BiebBouwers mee, die reizen de hele wereld rond vanachter de computer.

Ze bezoeken wereldberoemde gebouwen en fantaseren hoe ze daar spectaculair vanaf kunnen glijden. Even geleden waren ze nog bovenop de Eiffeltoren geklommen en gleden ze met de waterglijbaan zo in één keer de rivier in! Ben je ook goed in dit soort gekke combinaties bedenken? Kun jij een fantastisch gebouw maken en daar op een spectaculaire manier vanaf glijden? Doe dan mee met de vakantie-editie van de BiebBouwers!

De wedstrijd

Ben je klaar met bouwen, stuur dan screenshots of een filmpje op van jouw bouwwerk via deze email naar ons toe. Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraft-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar wint een geweldig Minecraftspel, het enige echte BiebBouwersshirt, het boek ‘De atlas van wereldwonderen’ van Ben Handicott en Lucy Letherland of het boek ‘Bijzonder beroerde bouwers’ van Sean Connolly!

Meedoen kan tot en met 15 augustus 2021.