BiebBouwers Minecraftchallenge #6: Bouw je eigen chillplek

2 november 2020 t/m 23 november 2020

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Minecraftchallenge: Biebbouwers

Zo af en toe moet je gewoon even zonder scherm en afleiding. Rust in je kop, even lekker hangen en je vervelen. Daar knapt een mens van op. De BiebBouwers gooien de computer een maandje aan de kant en gaan offline.

“Wat is dat nou!” Horen we jullie denken. “Geen challenge deze maand?” Nee hoor, wees maar niet bang. Want deze maand doen we een offline challenge. Een uitdagende bouwopdracht, alleen niet op de computer. En natuurlijk kun je weer een prijs winnen!

Wat is de opdracht?

Deze maand nemen we je mee op reis in je hoofd. Je gaat fantaseren over waar jij het liefst chillt. Op welke plek kom jij tot rust en voel jij je het gelukkigst? En dat kan echt overal zijn. Op een bergtop, op een wolk, in een ruimteschip of in een tent op de camping. Die plek ga je nabouwen met echte spullen en materialen. Dus geen Minecraft, maar Lego, Kapla, dekens, kussens, klei, marsepein, alles mag. Maak daar foto’s of een filmpje van met je… uhh, nou vooruit met je smartphone en stuur het resultaat voor 23 november via de e-mail. Cool toch?

Oh ja vergeet niet je naam, je leeftijd en je woonplaats door te geven. Een jury van fantasie-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar krijgt van ons een geweldig Minecraft-bordspel! En je krijgt ook nog eens het boek “Superkrachten voor je hoofd” van Wouter de Jong cadeau. Daar laat je de computer toch graag een tijdje voor uit?

Meedoen kan tot en met 23 november.