Ontmoet Schrijvers Online: Susan Smit

26 november 2020, van 19:30 tot 20:30 | Online, vanaf je eigen computer

Kosten: Gratis

Ontmoet schrijvers online: Susan Smit

Altijd al Susan Smit willen interviewen? Of wil je graag luisteren naar wat zij te vertellen heeft? Meld je dan nu aan voor 'Ontmoet Schrijvers Online'.

Via dit webinar krijg je de kans om Susan Smit online te ontmoeten en vragen te stellen. Het eerste half uur wordt Smit geïnterviewd door een lokale interviewer. Vervolgens heb jij de kans om je eigen vraag te stellen. En om het nóg leuker te maken: de deelnemer met de leukste/origineelste vraag wint een boek! Het thema familiegeschiedenis zal centraal staan deze avond.

Over Susan Smit

Susan Smit beschrijft in haar nieuwe historische roman Tropenbruid, die dit jaar verscheen bij uitgeverij Lebowski, het levensverhaal van weesmeisje Anna. Op een dag reageert Anna op een advertentie waarin een ambtenaar in Nederlands-Indië een echtgenote zoekt. Eenmaal in Batavia ontdekt ze al snel dat haar huwelijk met de starre Willem niets anders is dan een dekmantel voor carrièregekonkel, geheime liefdes en verzwegen familieverbanden. Carolien van Egmond gaat met Susan Smit in gesprek over het grote verhaal dat achter deze ogenschijnlijke kleine geschiedenis schuilgaat. Susan Smit is schrijver, columniste en veelgevraagd spreekster. Voor de historische roman Vloed (2010) ontving ze lovende kritieken en brak ze door bij het grote publiek. Momenteel werkt ze aan een volgende historische roman die gepland staat voor mei 2021.

Waarom Ontmoet Schrijvers Online?

Momenteel is het lastig voor schrijvers om fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. Ontmoet Schrijvers Online is hier een mooi alternatief voor!
Leuke tip: Lees van tevoren samen met je boekenclub een boek van de schrijver, zodat je tijdens het interview vragen kunt stellen over het boek dat je met z’n allen gelezen hebt. Ook als je niet bent aangesloten bij een boekenclub, ben je natuurlijk van harte welkom tijdens dit webinar.

Donderdag 26 november | 19:30 – 20:30 uur | Gratis
Online, vanaf je eigen computer