Open Ochtend - Doen wat je écht wilt doen

28 juni 2018, van 08:00 tot 09:00 | de Bibliotheek op het station Haarlem

Open Ochtend - Doen wat je écht wilt doen

Hoe creëer je werk dat écht bij je past? Hoe overtuigend is jouw verhaal? En nog interessanter… hoe kun je de aankomende zomermaanden hieraan werken?

Eddy Boom en Ivo Ouwerkerk gaan deze inspiratie-ochtend in gesprek over de kracht van een duidelijk verhaal. Over doen wat je écht wilt doen om je geld te verdienen, zodat je meer vrijheid gaat ervaren als mens en ondernemer. Het gesprek wordt opgenomen in de vorm van een podcast (online radio) en uitgezonden via diverse kanalen.

Dus… wil jij deze zomerperiode maximaal benutten? Wil jij de volgende stap zetten als mens of ondernemer? Schrijf je dan snel in!

Over Eddy Boom

Eddy is medeoprichter van positionerings bureau Dr.Woe en host van de Helden & Hordes podcast. Zijn missie is om iedere ondernemer te helpen aan een kraakhelder verhaal. Daarnaast is hij fervent jongleur, legt hij met zijn camera alles vast wat los staat en heeft hij een Kuifje collectie van het niveau ‘Help mijn man heeft een Hobby’.

www.eddyboom.nl &
www.heldenenhordes.nl

Over Ivo Ouwerkerk

Ivo Ouwerkerk is coach en oprichter van Bureau voor anders denken. Ivo laat je anders denken over je bedrijf, je business, je strategie maar vooral over jezelf. Hij helpt ondernemers en professionals te oogsten wat zij graag willen bereiken door de inzet van zijn eigen IVO methode©: Inzicht-Veranderen-Oogsten. Inzicht door anders te kijken. Veranderen door anders te denken. Oogsten door anders te doen.

www.ivo-ouwerkerk.nl

Open Ochtend

Elke laatste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek op het station de ‘Open Ochtend…’. Inspiratiesessies waarbij we mensen meer inzicht bieden in hedendaagse onderwerpen als nieuwe media, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en ondernemerschap.

Donderdag 28 juni  | 08:00 – 09:00 uur | Gratis
de Bibliotheek op het station Haarlem