Open Ochtend - Neuro Linguistisch Programmeren

25 april 2019, van 08:00 tot 09:00 | de Bibliotheek op het Station

Open Ochtend - Neuro Linguistisch Programmeren

Hoe zorg je ervoor dat je nog meer uit je werk kunt halen? Eén van die technieken is NLP. Wat is het, en hoe gebruik je het? Je hoort het bij de Open Ochtend.

Wat is Neuro Linguïstisch Programmeren?

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) gaat over het ontdekken ‘hoe’ jij dingen doet en hoe je die kunt veranderen (als dit gewenst is). Hoe reageer je op de prikkels om je heen? Hoe communiceer je en hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen?

Kom naar de Open Ochtend met een gezonde dosis scepsis en wees nieuwsgierig, naar wat er allemaal is om nog beter te worden. Hoe kun je beter in je vel zitten? Hoe haal je meer uit je werk? Hoe zorg je dat je relatie nog beter wordt? De techniek om hiervoor te zorgen ligt voor het oprapen. Je hoeft er alleen maar naar te kijken, te luisteren en er voor open te staan. Maak kennis met NLP.

Over Constant Lamp

Constant Lamp is een geboren Haarlemmer (1954). Door NLP heeft hij een heel ander perspectief gekregen en is hij zijn leven volledig op coaching en training gaan focussen. Waarom? “Omdat het voor mij het mooiste is als je mensen kunt helpen 'de volgende stap' te zetten.”

Donderdag 25 april | 08:00 - 09:00 uur | Gratis
de Bibliotheek op het station