Open Ochtend - Prettybusiness

28 februari 2019, van 08:00 tot 09:00 | de Bibliotheek op het Station

Kosten: Gratis

Pretty Business

Wanneer verhoogt afwijkende werkkleding je sociale status? En wanneer juist niet?

Zou je raar opkijken als je collega ineens kleding aan heeft die niet gebruikelijk is op de werkvloer? En kijk je ook raar op bij die ene collega die áltijd afwijkende kleding aan heeft?
Hoe kan dit? Waarom werkt het voor de ene persoon juist wel, maar bij de andere juist weer niet? Tijdens de Open Ochtend legt Aileen, eigenaar van Prettybusiness, uit hoe dit in elkaar zit. En vertelt ze hoe jij zelf afwijkende kleding strategisch kunt inzetten op de werkvloer.

Prettybusiness

Prettybusiness

Aileen Out beheert Prettybusiness. Het is de enige blog in Nederland die zich exclusief richt op zakelijke mode en werkkleding, voor zowel dames als heren. Daarnaast adviseert Aileen bedrijven en geeft zij presentaties over deze onderwerpen. In 2018 was zij jurylid tijdens de Nederlandse Corporate Fashion Award.

Open Ochtend
Elke laatste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek op het station de ‘Open Ochtend’. Inspiratiesessies waarbij je meer inzicht krijgt in hedendaagse onderwerpen als nieuwe media, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en ondernemerschap.
De inspiratiesessie is gratis bij te wonen maar reserveer wel een kaartje.

Donderdag 28 februari | 08:00 – 09:00 uur | Gratis
de Bibliotheek op het station