Open Ochtend – Wat vertelt je kind je?

31 januari 2019, van 08:00 tot 09:00 | de Bibliotheek op het Station

Open Ochtend – Wat vertelt je kind je?

Wil je weer zorgeloos kunnen genieten van je kind? Zou je de rust en harmonie terug willen binnen je relatie met je kind? Zou je je relatie met je kind willen verbeteren?

In het verhaal van je kind, zit een boodschap voor jou. Laat je verrassen door je kind en verrijk jezelf. Op donderdag 31 januari deelt Kindercoach en –tolk Lisa Groot informatie en inspiratie over dat wat je kind vertelt. Met als doel jullie relatie te verbeteren. Je krijgt opheldering over wat je kunt doen om het geluk van je kind te bevorderen.

Open Ochtend

Elke laatste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek op het station de ‘Open Ochtend…’. Inspiratiesessies waarbij je meer inzicht krijgt in hedendaagse onderwerpen als nieuwe media, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en ondernemerschap.

De inspiratiesessie is gratis bij te wonen maar reserveer wel een kaartje.

Donderdag 31 januari | 08:00 – 09:00 uur | Gratis
de Bibliotheek op het station