Panorama Nederland komt naar Haarlem!

19 november 2019, 10:00 t/m 24 november 2019, 18:00 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: Gratis

Panorama Nederland komt naar Haarlem!

Hoe stel jij je Nederland later voor? Hoe wonen en werken we dan? Hoe produceren we ons voedsel? Hoe wekken we onze energie op?

Gemeente haarlem

Van dinsdag 19 tot en met zondag 24 november is in de Doelenzaal van de Bibliotheek Haarlem Centrum de expositie Panorama Nederland te bekijken: een 360 gradenverbeelding op ooghoogte, waarbij je als bezoeker zelf een blik kunt werpen op het Nederland van de toekomst. Panorama Nederland laat zien hoe Nederland er in 2040 zou kunnen uitzien.

Omgevingsvisie

Haarlem staat voor grote opgaven en is doorlopend in ontwikkeling. Panorama Nederland is een manier om na te denken over onze eigen stad in de toekomst. Op dit moment is de gemeente bezig met het opstellen van de Omgevingsvisie. De Omgevingsvisie is een richtinggevend beeld voor de manier waarop Haarlem omgaat met de groei van de stad, de energietransitie, bereikbaarheid en werkgelegenheid. In de Bibliotheek gaat gemeente Haarlem graag met Haarlemmers in gesprek over hun idee├źn voor een schoner, rijker en hechter Haarlem.  

Kom je ook?

Je kunt binnenlopen op verschillende tijdstippen tijdens de week. Er zijn ook rondleidingen en een kleurwedstrijd voor kinderen. En, we gaan graag met jou in
gesprek over hoe jij de toekomst voor Haarlem ziet.

Meer informatie en het programma vind je op www.haarlem.nl/omgevingswet

Dinsdag 19 november t/m zondag 24 november | tijdens openingstijden | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum