Poppenkastvoorstelling: Samen durven ze alles!

9 oktober 2019, van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Poppenkastvoorstelling: Samen durven ze alles!

Vinnie gaat in een nieuw huis wonen met zijn ouders. Alles is een beetje eng in het begin, ook de nieuwe slaapkamer. Maar dan ontmoet hij Flos, die in zijn kamer woont.

De poppenkastvoorstelling wordt gespeeld door schrijfster Marte Jongbloed. Zij is schrijfster, theatermaker en docent. Misschien ken je Marte wel van haar bekende serie over Herre, of de serie Vinnie en Flos natuurlijk!
Reserveer je snel je kaartje voor de poppenkast? Ook volwassenen hebben een kaartje nodig om binnen te komen.

Kinderboekwinkel Kiekeboek.

In samenwerking met Kinderboekwinkel Kiekeboek.
Na afloop signeert Marte haar boeken in de Bibliotheek. Om 16:00 zal Natascha Stenvert signeren in de Kinderboekwinkel Kiekeboek, om de hoek bij de Bibliotheek. Zij heeft de tekeningen van Vinnie en Flos gemaakt en illustreerde dit jaar het Kinderboekenweek prentenboek Reis mee!, samen met André Kuipers.

Woensdag 9 oktober | 15:00 – 16:00 uur | € 2,50 leden, € 5 niet-leden
de Bibliotheek Haarlem Centrum | Voor kinderen van 3 t/m 8 jaar