Programmeren met robotjes

19 december 2018, van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Haarlem Noord

Programmeren met robotjes

Maak kennis met robotjes en leer spelenderwijs de vaardigheden van het programmeren.

Programmeren is kinderspel

Wil jij ook aan de slag met de robotjes Dash en Dot en de Bluebot en de Beebot? Dan ben je in de Bibliotheek aan het juiste adres! Zet zelf een parcours uit en programmeer de robotjes helemaal zoals jij het bedacht hebt. Als je het onder de knie hebt speel dan het kaartspel met bits en bytes en wie weet ben jij de toekomstige programmeur die in de bieb enthousiast is geworden!

Programmeren is leuk én handig

Programmeren is niet alleen leuk, maar ook heel handig. Als je de basis geleerd hebt dan kun je stapsgewijs oplossingen bedenken. Dat is voor later heel handig. Wat deze workshop helemaal leuk maakt is dat je leert programmeren met verschillende robotjes.

Je hoeft niet te reserveren en je kunt zo binnen lopen.

Woensdag 19 december | 15:30 – 17:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Noord | vanaf 8 jaar