Quilttentoonstelling bij expositie Hillegom

6 juli 2022 t/m 26 augustus 2022 | de Bibliotheek Hillegom

Kosten: Gratis

Quilttentoonstelling bij expositie Hillegom

Iedere twee maanden kun je in Hillegom genieten van een expositie vanuit het KunstenaarsCollectief. Tot en met 26 augustus is de quilttentoonstelling van Marijke Schipper te zien.

Marijke maakt vooral gebruik van zelf geverfde stoffen en combineert deze met andere materialen. Allerlei factoren spelen een rol bij het maken van een quilt: terugkerende patronen, het soort stof, kleurencombinaties, naaitechnieken en nog veel meer. Door mee te doen aan verschillende cursussen, quiltgroepen en workshops ontdekt ze steeds weer nieuwe invalshoeken om met textiel bezig te zijn.

Over KuCo

Iedereen die trots is op wat hij of zij maakt en dat graag wil laten zien, is van harte welkom om zich aan te sluiten bij KunstenaarsCollectief KuCo. Het maakt niet uit of je pas je creativiteit hebt ontdekt of een professioneel kunstenaar bent. Zolang je je maar kunt vinden in de doelstellingen van KuCo. Alle vormen van kunst zijn welkom. KuCo bestaat sinds 2009 en heeft als doel om samen kunst te promoten. Dit wordt gedaan met een gezamenlijke website, door samen te exposeren, op (kunst)markten te staan, demonstraties en workshops te geven.

Tot en met 26 augustus | Gratis tijdens openingstijden
de Bibliotheek Hillegom