Spectaculaire experimenten met Mad Science

13 november 2019, van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: Gratis op inloop

Spectaculaire experimenten met Mad Science

Alleen kijken naar experimenten? Echt niet! Bij Mad Science ga je zelf aan de slag.

Samen met gekke professoren kun je allemaal bijzondere experimenten uitvoeren. Terwijl je bezig bent, leren zij je ook van alles. Hoe snel gaat er bij jou een lampje branden? Je maakt circuits en test geleiders. En wat is geleiden nou eigenlijk precies?
Probeer ook eens je handen op een plasmabol te leggen, en zie dan vanzelf wat er gaat gebeuren! En wil je het nog spannender maken? Bij het speciale station in de bieb, kun je hele bijzondere dingen zien. Maar zie je dit wel echt? En hoe kan dat dan?

Nog niet overtuigd? Bekijk dan onderstaande video eens. Mad Science was namelijk te gast bij ZappLive!

Woensdag 13 november | 15:00 – 16:00 uur | Gratis op inloop
de Bibliotheek Haarlem Centrum | voor kinderen van 6 t/m 12 jaar