Spreekuur: E-books lezen, audioboeken en podcasts luisteren

11 december 2023, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Haarlem Noord

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heb jij altijd al meer willen weten over het digitale lezen, luisterboeken en podcasts? Sluit je dan aan op 11 december. De Bibliotheek Haarlem Noord verwelkomt Seniorweb voor een speciaal themaspreekuur taal & digitaal. Onze gast geeft een presentatie vanaf 10 uur over het zoeken en luisteren van podcasts.

Het digitale tijdperk kan ingewikkeld zijn, maar biedt ook veel mogelijkheden. Via de online Bibliotheek is het mogelijk om e-books te downloaden en lezen en podcasts en luisterboeken te beluisteren. Deze zijn direct beschikbaar: er is dus geen sprake van reserveren of wachten. Seniorweb vertelt in de presentatie hoe je podcasts kunt opzoeken en beluisteren. Vervolgens zullen medewerkers van de bieb je verder helpen met de online Bibliotheek (e-books en luisterboeken).

Spreekuur Taal & Digitaal

Het speciale themaspreekuur vindt plaats tijdens het vaste spreekuur taal & digitaal. Het taalspreekuur gaat door en vindt plaats in de Bibliotheek. Voor de presentatie ben je welkom in de Planetenruimte. Een win-win dus: je kunt je vragen stellen over taal, digitale zaken, de online Bibliotheek en podcasts.

Iedereen met vragen over of interesse in deze onderwerpen is welkom om zich aan te sluiten bij het (thema)spreekuur. Het is niet nodig om je aan te melden en het spreekuur is gratis. Let op: de presentatie van Seniorweb begint om 10 uur, dus wees op tijd!

Maandag 11 december | 10:00 - 12:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Noord