Taalspreekuur in Haarlem Schalkwijk

29 maart 2023, van 10:00 tot 17:30 | Elke week | de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk | Dagelijks tijdens full-service uren

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Taalspreekuur Schalkwijk

Wil je weten waar jij Nederlands kunt leren? Kom dan naar het Taalspreekuur in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Daar kun je alles vragen over Nederlandse les, over cursussen en mensen die je kunnen helpen met de taal.

Als je naar het Taalspreekuur komt, is er iemand die samen met jou gaat kijken welke cursus goed voor jou is. Of jullie gaan op zoek naar iemand die jou kan helpen met Nederlands. Wij hebben informatie over scholen, cursussen en vrijwilligers. En ook over hoe duur het is.

Je kunt altijd naar het Taalspreekuur komen. Of je nou een beetje Nederlands kent, of nog geen woord Nederlands spreekt. Ook als je je taal wil verbeteren ben je welkom! Voor elk niveau zoeken we een cursus die bij je past.

Bij Haarlem Schalkwijk ben je op woensdag tussen 10:00 en 17:30 uur welkom op het Taalplein!

Lukt het niet om naar de Bibliotheek te komen? Of heb je buiten de openingstijden van het Taalspreekuur een vraag? Bel dan 023 51154 10 en spreek onze voicemail in of stuur een e-mail naar nl@bibliotheekzuidkennemerland.nl.
 

Elke woensdag | 10:00 – 17:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk