Talentgesprekken voor kinderen

25 september 2019, van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Hillegom

Kosten: Gratis

Talentgesprekken voor kinderen

Is je kind wel eens heel erg boos of enorm verdrietig? Misschien worstelt het met school of gaat het je kind juist allemaal te makkelijk af. Wat het nodig heeft? Iets leuks!

Aan de manier waarop een kind zich gedraagt, kun je zien hoe het zich voelt. Voelt het zich rot of gedraagt het zich teruggetrokken, dan zit daar meestal iets achter. Als ouder wil je natuurlijk niets liever dan dat je kind gelukkig is. Samen zoeken naar waar je kind blij van wordt, kan daarbij helpen.

In de talentgesprekken voor kinderen onderzoekt talentcoach Annette Damman in 30 minuten samen met je kind waar de talenten van je kind liggen en hoe het meer zelfvertrouwen kan krijgen. Want meer zelfvertrouwen betekent ook meer durven én doen!

Wat doet je kind tijdens een talentgesprek?

Aan de hand van ‘talentkaartjes’ praat Annette met je kind over de dingen waar het kind blij van wordt en zich in herkent. Van het gesprek maakt Annette een mindmap, die je kind mee naar huis krijgt als geheugensteuntje en aanmoediging.

Over Annette Damman
“Wie ik ben? Ik ben Annette Damman, talentcoach. Ik help kinderen die veel nadenken om zelfvertrouwen te krijgen en te houden. Dat is mijn werk. Er zijn veel kinderen net zoals jij. Kom dus gerust langs.”

Woensdag 25 september | 13:30 – 15:30 uur | Gratis | 30 minuten per gesprek
de Bibliotheek Hillegom