Talentgesprekken voor volwassenen

28 maart 2019, van 10:00 tot 13:00 | de Bibliotheek Haarlem Noord

Kosten: € 7,50

Talentgesprekken voor volwassenen

Wil je misschien overstappen naar een andere baan? Of wil je aan een opleiding beginnen, maar twijfel je aan je kwaliteiten? Het gevolg is dat je blijft zitten waar je zit… Maar daar kun jij iets aan doen!

Je kunt altijd meer dan je denkt. Je hoeft dat alleen maar te ontdekken. Annette Damman, talentcoach, merkt hoe weinig mensen weten van wat ze écht kunnen. Je gebruikt telkens maar een klein deel van alle mogelijkheden. Misschien voelt het voor jou alsof je in kleine cirkeltjes blijft ronddraaien. Dit voedt de onvrede, want je kunt meer en wilt ook meer doen. Omdat je niks doet, kun je daar onzeker van worden.

Talentgesprek

Tijdens een talentgesprek van 30 minuten ontdek je jouw talenten. Samen met Annette praat je over waar jij blij van wordt. Alleen dat helpt al om meer zelfvertrouwen te krijgen. Dit doet ze met behulp van talentkaartjes, waar iedereen zich wel in herkent. Dit alles bij elkaar is een goede manier om jouw zelfvertrouwen een boost te geven!

Annette Damman
“Wie ik ben? Ik ben Annette Damman, ik ben talentcoach en specialist begaafdheid. Ik coach volwassenen (en kinderen). Ik coach diegene die naast de grote kracht van denken ook andere kanten meer willen ontdekken en ontwikkelen. Zo krijg en houd je zelfvertrouwen.”

Donderdag 28 maart | 10:00 - 13:00 | € 7,50

de Bibliotheek Haarlem Noord